2014. augusztus 3., vasárnap

Júliusi hímzős találkozó


  Tavaly, amikor Rozyval első alkalommal találkoztunk egy kis hímzésre és tereferére, elhatároztuk, hogy lesz még ennek folytatása az idén nyáron!

  Július 26-ára sikerült is megbeszélni egy partit. Nagy örömünkre Dia is eljött Zsófival, így hármas találkozót tarthattunk!


  Megbeszéltük, hogy nem teszek ki személyes képeket a blogra, de a három pár szorgos kezet azért megmutatom!


    Az idő rövidsége (röpke két óra ebéddel együtt), a meleg és egy kis szervezési malőr (nekem párhuzamosan huszonötéves osztálytalálkozóm volt:) miatt a hímzésre sajnos nem igazán került sor. Viszont gyönyörködtünk egy csomót Rozy elhozott hímzéseiben, pl. ezekben:


    Rozy igazán zavarbaejtően egy szatyor (nem túlzok!) ajándékkal lepett meg, amit sajnos elfelejtettem lefényképezni. Volt benne fehér perlicska hímzővászon (már használtam is el belőle egy titkos karácsonyi projektre), édesség, tea, hobbikellék (ezzel is vannak már terveim), színes ceruzák és egy halom aranyos kislányruha. - Ezúton is nagyon köszönöm a sok szépeséget és finomságot, Rozy!

  Én egy aprósággal készültem, ezt kapta tőlem Rozy.


  A neszeszerre varrt rózsaszín, kézzel horgolt csipkét használtan vettem. A betűket itt és itt találtam, és Nina Old Canvas vásznára hímeztem őket ugyancsak Nina Grizzly nevű fonalával.

  Diában, akivel akkor találkoztam először, egy nagyon kedves és közvetlen hímzőtársat ismerhettem meg. Sok hasznos tanáccsal ellátott a dobozolással (:) kapcsolatban (is), ezért külön köszönet!

  Remélem, jövőre is tudunk találkozni!

  Szép jövő hetet!

  Fidike

6 megjegyzés:

  1. Igazán jó volt találkozni egy év elteltével, remélem jövőre is megtartjuk. Csak Ildikó hiányzott :-(
    A táskának pedig csak a mérete volt nagy, a Te sajátkezűleg készített, névre szóló ajándékodat semmi nem múlhatja felül :-) Nem mellesleg a tavalyi ajándéközönt szerettem volna viszonozni.


    VálaszTörlés
  2. Es ist so schön, interessant mit den Gleichgesinnten zu treffen! Schöne Arbeiten!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy Nektek összejött!!! - és nagyon remélem, legközelebb az én kezem is ott lesz a sorban :)

    VálaszTörlés
  4. It's always so nice to get together with other stitching and sewing friends. I hope you were having alot of fun.

    VálaszTörlés
  5. I love stitching with other stitchers, your mushrooms are sweet.
    Thank-you for sharing.
    Catherine

    VálaszTörlés