2018. június 24., vasárnap

Új(ra) nadrág és a nyertes


  A hétéves rengeteget nőtt az idén, újítani kell a ruhatárán. Egy kinőtt farmernadrágját nyisszantottam el, és a kis hölgy véleményét kikérve átalakítottam. Én inkább fehér csipkét képzeltem volna el az aljára, de ő ezt a lila szalagot és a rózsaszíin farkasfogat választotta. Utólag belátom, igaza van, jobb lett így. A kis horgolt szív eredetileg egy lyukat takart el a farmer térdén, de külön kérésre átmenekítettük ide dísznek.


  Az alsó képen jól látszik, hogy a fehér-lila szalagot duplán varrtam fel, a farmer anyag is olyan szélességben van aláhajtva és a szalaggal együtt kétszer letűzve, hogy ne forduljon ki. A farkasfogat már csak egysoros anyagra varrtam.  Más! Hétévesünk rózsaszín, lila farkú és sörényű pónija nyertest sorsolt ma! Az előző bejegyzésben mutatott minta új boldog tulajdonosa (dobpergés)...

EEEN Andi, a második hozzászóló! Gratulálok!

Kérlek, írd meg az elérhetőségedet a mamivonat@yahoo.se-re.

Szép napot, jó szurkolást!

Rita

4 megjegyzés:

 1. Jó lett a rövidnaci,jó izlése van a lánykádnak te pedig ügyesen megoldottad.A nyertesnek gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a nyertesnek!
  A gatyó nagyon jó!

  VálaszTörlés
 3. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังออนไลน์

  VálaszTörlés