2019. október 30., szerda

Örömteli október

  Kicsit gyűrött, de készen lett és az enyém! A süni különösen a szívemhez nőtt. Pár hete elsétált egy a ház előtt. Nagyon nyugis, békés volt, közel lehetett menni hozzá. Állítólag nem lát jól, talán ezért. Csigákat már nem, csak az üres házukat találtam a kertben, lepkét sem láttam. A csipkebokrok is tetszenek.


  Az egyik barnát és az egyik kéket Nina Soot illetve Carribean fonalaira cseréltem, a bordó virágok színét is csak érzésre választottam.


  Közeledek a befejezéshez, az év a végéhez. A szélmintát is szeretném majd rávarrni.

  Szép napot!

  Rita

5 megjegyzés:

  1. Így egyben olyan nagyon jól mutat....... a szélminta is rengeteget dob majd rajta. Hajrá Rita hamarosan elkészül :) Az enyém október is kész.

    VálaszTörlés
  2. Szép igy együtt!Jucinál irtam, itt nem irom már le mégegyszer...Én is feltettem a himzésemet búcsúzunk együtt az októbertől!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó színeket választottál, igazi őszi színek. Tetszik a vászon is, kíváncsi vagyok a szélmintára is, szép lesz egyben :-) januártól már a falon díszeleghet ;-) puszi

    VálaszTörlés
  4. Ein nettes Motiv für den Oktober. Der Igel ist sehr lieb in Gespräch mit der Schnecke. Wir hatten eine warmen Oktober, vielleicht konnte man auch Schnecken treffen...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyos.
    Megkaptad az e-mailt amit írtam?

    VálaszTörlés