2014. január 14., kedd

Járműves pizsama


 A járműves pólóanyagból, amiből egy sapka is készült, elég sok maradt. De egy pizsamára mégsem lett teljesen elég (122-es méret kell már az öt és félévesnek!). Megkértem Papivonatot, hogy legyen szíves kiselejtezni az egyik fekete pólóját. Így már csak passzérészt kellett keresnem: egy régi, lyukas ujjú pulcsival oldottam meg. A nyakpántnál kicsit nyögvenyelős, máshol elmegy. Legközelebb nem fogok spórolni a passzéval, ezt eldöntöttem.

Jag hade kvar ganska mycket av trikåtyget som jag har sytt en mössa av. Men det visade sig änså för lite för en pyjamas storlek 122 för vår fem och halvåring. Därför bad jag min man, att rensa ut en av hans gamla svarta t-shirts. Så behövde bara muddtrikå, som fick bli en gammal randig tröja med hål på armen. Jag är inte nöjd med resultatet vid halsen, annars är det ok. Men nästa gång kommer jag inte att snåla med muddtrikå!


Ilyen hátulról...

Så här ser det ut bakifrån...



... és előlről.

... och framifrån.

A szabásmintát az Ottobre 2009/6. számában találtam.

Mönstret hittade jag i Ottobre 2009/6.


Ide látogassatok el, ha a többiek munkáit is látni akarjátok.

Här hittar ni länkarna till dem andra.


Fidike

11 megjegyzés:

  1. Such a great pajama. Just perfect for a little boy.

    VálaszTörlés
  2. Fin! De tre tygerna passar mycket bra tillsammans.

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett a pizsama! Ügyes vagy.

    VálaszTörlés
  4. Szuper! Nagyon ügyes vagy!!!
    :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ügyes vagy, és jó lett a színösszeállítása is !!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyes vagy! A passzé jó dolog, megkönnyíti a szabást. Én is sokat használtam mikor varrtam. Filléres dolog, de nem lehet minden színben kapni. Még csíkosat nem is láttam.

    VálaszTörlés
  7. Huha,szuper lett...nekunk is ilyen pizsamat kerunk...104 es 134 es meretben csal lanyosat,de a nagyobbikamnak ez is nagyon tetszene,mert a kedvenc szine a zold...:D :D :D

    Szep hetveget.:)

    VálaszTörlés