2018. november 13., kedd

2018. november 12.
Jó reggelt! A sötét évszakban D-vitaminnal kezdjük a napot.
(Előre szólok, hogy ez az asztalterítő sok képen rajta lesz.)A tegnapi vendégjárás után el kell pakolni az ünnepi tányérokat.A nyolcéves tízóraija: "gyümölcs".A tyúkok se maradjanak ki a jóból!A tízéves korcsolyázni megy tesiórán.Munka előtt vérnyomásmérésen. Nem volt magas.

....

Átlagos hétfő a munkahelyen, eszembe sem jut képet készíteni, de amúgy sem lenne szabad.Újra itthon: a nyolcéves szülinapi üdvözletet nap, örömmel olvassa. Imád levelet kapni.A mai termés: nemezelt karácsonyfa és társai. Hogyan osszuk el a szülinapi torta maradékát?És már itt is meghívó a következő gyerekzsúrra.Vacsora előtt még közös (pantomim) játékra is van idő: kibontjuk az egyik szülinapi ajándékot.Először nem tudtam, mit rejt a szatyor, amit az egyik barátunktól kaptunk. Nem mást, mint művészien összehajtogatott műanyag bevásárló szatyrokat. Egy ideig nem kell szemeteszacskót vennünk.

Köszönöm, hogy végignézted. Caro blogján még több képet találtok erről a napról.

Szép napot!

Rita

3 megjegyzés:

 1. Hát ez a bejegyzés szuper! Tartalmas.
  D vitamin? Igaz, nincs napsütés. Én már 54 éves vagyok, nekem ez kevés lenne. Én már két hónapja szedem a Béres cseppet. Tavaly kiújult rajtam a Bárányhímlő vírustörzsének egyik változata. Paff voltam. Most nem várom meg a januárt én is igyekszem megelőzni a bajt.

  VálaszTörlés
 2. Rita: We too need vitamin D the sun sets early and rises late.
  Beautiful plates.
  The cake looks yummy.
  I am loving your felted tree.

  Catherine

  VálaszTörlés