2015. február 17., kedd

Szürke nadrág csillagokkal


  Volt Papivonatnak egy jó nagy méretű pulcsija, amit el akart ajándékozni, de nekem megtetszett az anyaga, és nekiestem az ollóval.

  Min man hade en jättestor tröja som ha ville ge bort till second hand. Jag gillade tyget, och gjorde om tröjan istället.  Az elejéből és a hátából pont kitelt egy-egy nadrágszár. Középen helyet hagytam a csíknak, amit ráapplikáltam, -varrtam a szürke anyagra. A pulcsi derékpántját nem vágtam le, jó lett a lábszár passzéjának.

  Fram- och bakdelen räckte precis till en byxben var. I mitten lämnade jag plats för en långsmal rand som jag har sytt på det gråa tyget. Tröjans midjeväv lämnade jag kvar, den blev byxans muddväv på benens nederkant.  A zseb egy kicsit lecsúszott ...

  Bakfickan sitter lite för långt ner ...


... de az összhatás jó. A hatéves örül, hogy a zöld nadrágjának lett egy ikertestvére.

... men i det stora och hela blev det bra. Sexåringen är glad att hans gröna byxor fick en tvilling.  A derékpánt a pulcsi ujját díszítő piros csíkos részből van, vastag gumit tettem a gumiházba.

  Byxans midja har jag gjort av tröjans rödrandiga armslut, bred resårband finns inuti.  A szabásminta az Ottobre 2014/1. számából való, ez a 122-es méret.

  Mönstret är från Ottobre 2014/1., storlek 122.


  Nézzetek szét Majánál is!

  Szép hetet!

  Ha en bra vecka!


  Fidike

5 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jól sikerült! És édi a hatéves kukucskáló pocakja is :))))

  VálaszTörlés
 2. You are so creative and talented within such project ♥
  Your children are so lucky to have such a mother like you ♥♥♥

  Hugs

  VálaszTörlés
 3. Was für eine tolle Recycling-Idee!

  VálaszTörlés