2018. február 13., kedd

2018. február 12.


Hiába, élni tudni kell! A hétéves három szívószállal issza a tejet reggelire...... aztán pedig kedves üzenetet hagy a bevásárlólista alján.A könyvtárban régi újságokat árúsítottak ki fillérekért (khm.. öre-kért:).A folyó félig havas, félig jeges."Nézd mami, integet a zászlórúd!"- tényleg fújt a szél.Iskola után irány tojást szedni.A napköziben sokat kézműveskednek a gyerekek.Megjött egy adag "vaterás" gyapjúhímző.Egy kis pihenő az esti programok előtt. Ki olvas, ... ... ki kötöget.A fiúk bélyeggyűjtő klubba mennek, ...... én pedig táncolni.


Köszönöm, hogy végignézted! Caro blogján sok-sok képet találsz.

Rita

4 megjegyzés:

 1. Rita: I love your note from your child, Mamma is so sweet.
  I love to dance, my husband does not so I dance alone.
  I have many old stamps I love collection them.

  Blessings
  Catherine

  VálaszTörlés
 2. Annyira kellemes és élménydús, de nyugis az életetek. Harmónikus. Ezt olyan jó nézni!
  Caro blogja betekintést nyújt az országotok sajátosságaiba. Élveztem!
  Imádom nézni a HBO sorozatait, mert Indiában, Brazíliában, Romániában, Mo-n játszódnak és megfigyelhetem az országokra jellemző külső-és belső szokásokat. A fene tudja miért, de az amerikai filmek kötnek le leginkább. Sokat beszélgetünk erről a férjemmel, hiszen filmes szakmában jártas. Nem értjük miért csak az amerikaiak teszik bele a melóba 100%-ig magukat....

  VálaszTörlés
 3. Nice to see your daily fun routine. Enjoy!

  VálaszTörlés
 4. Annyira jó fejek a gyerekeid. :)) Szeretem a blogod stílusát. És mindig valami csodás dolog készül. Régebben én is vettem a könyvtáról így dolgokat. Van egy nagy kézimunka könyvem, amiben szinte minden technika benne van. Az is könyvtári kiárusításból származik. Nagyon érdekes.

  VálaszTörlés