2020. augusztus 31., hétfő

Gömbölyű

    Gömbölyű, mint a ...


  ... buborék. Rita blogján láttam meg a hetenként megjelenő kis mintákat, és én is bekapcsolódtam a SALba. A színeket átvariáltam ízlésem és a meglévő aida, illetve fonalak szerint. Most a 19. hétnél tartunk, összesen 49 lesz. Ha jól számoltam, karácsony körül lesz kész. Jó, mert az évekig tartó, nagy munkák mellett van kisebb sikerélményem is.


  Gömbölyű, mint a ...


... koronavírus. Lehet, hogy ez másoknak ízetlen vicc, azoktól elnézést kérek. Bennünket szerencsére nem érintett közelebbről a járvány, így humorosan próbálom felfogni az eseményeket. Pár év múlva ez is történelem. Remélem, jó lesz majd akkor elővenni ezt a kis szörnyecskét, és visszagondolni 2020-ra. Az ingyenes amigurumi mintát egy barátnőm révén találtam ezen a holland blogon.


  Szerintem nagyon grincses lett, a tapintása is szúrós, akárcsak a mesehősnek lehet. A gyerekek alig bírták letenni a kezükből míg egyenként horgoltam és rávarrtam a tüskéket. A hátizsákomra tettem, hogy mindenki tartsa be a kellő távolságot, ha vonaton utazom.

  Szép napot!

  Rita

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a buborékosod :) és a kis zöld gombócka is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Viele kleine Freude- und Glücksbällchen gegen einen Virusball :) So müssen wir auch im Alltag mit vielen kleinen Freuedemomenten gegen diese Krankheit stehen!

    VálaszTörlés