2021. szeptember 14., kedd

2021. szeptember 12.

  Jó reggelt!


Országos, egész napos eső!Megtervezem a jövő hetet, hogy mindenki lássa, mikor (nem) vagyok itthon.Előveszem a varrógépet (elpakolok az íróasztalomtól), és gyorsan megjavítok pár dolgot.A megjavított függöny a helyére kerül, juhhéé!Újabb folt a farmerre.Ebéd után megpihenek a virágaimnál...... majd újra belevetem magam a ruhajavításba.A tízéves azt kéri, nyírjak egy lyukat a pólójára, gyorsan megy, tetszik neki, mindenki elégedett.Papivonat nadrágjába új cipzár kerül, újabb sikerélmény.Majdnem kibontok egy újabb elromlott cipzárt, mire beugrik, hogy talán csak a fogóját kellene megigazítani, és lám! Félig kibontott cipzárt visszavarrni, ez is kész!!!Délutáni focimeccs, tényleg csak egy pár szem esővel.


A barátnőmtől kaptam két orchideát, átültetésre várnak.Bónusz kép: újabb három mezőt sikerült beikszelnem Barbara bingójában: egy meglévő ruhadarab átalakítása (lyukas vállú póló), bontás (cipzárok) és kézzel való varrás (farmerfoltozás).

Szép napot!

Rita


2 megjegyzés:

  1. Ez nem semmi! Sok munkád van és mindent lelkiismeretesen meg is csinálsz. Gratula!

    VálaszTörlés
  2. Szia Rita, szeretem nézni/olvasni a 12. bejegyzéseidet. Ha mást nem is, de ezt (vagyis a Te bologodat) mindenképpen megnézem, mostanában nem sok időm van ezzel foglakozni :-( sem a hímzéssel, lassan eltelik egy egész év, hogy nem volt tű a kezemben. Így marad mások alkotásainak csodálata.
    Puszillak, szép ősz kívánok <3

    VálaszTörlés