2017. február 12., vasárnap

2017 február 12.
Reggelire még volt a tegnapi büszkemártásból. Ez általában a betegeskedők kérésére készül, kétféle büszkéből, tejjel.Lencárnával varrtam egy kicsit.A rendőrök sarokba szorították a bankrablót, aki talicskán vitte el a sok pénzt.Lucy takarójából kész van két rész, azaz 40 csík... ... irány a 41.!Ezt még karácsony előtt gyurmáztuk a hittanosokkal, az én művem hátul balról a negyedik. Báránynak készült, de kismalacnak nézte valaki, és rózsaszínre festette.Délután szabadtéri korcsolyapályát kerestünk sikertelenül, végül a tónál kötöttünk ki.A hatáves bátran nekiindult a befagyott, hófedte tónak, itt pedig még akár korcsolyázni is lehetett volna.A nyolcéves úgy evett, "mint egy magyar" (saját szavajárása), vagyis kézzel a csontos főtt húst.
A hosszú combcsont mellett puskát talált.Mostanában a horgolófonalvég-gyűjteményem gyarapszik.Ma este Selma Lagerlög mesél nekem.


Köszönöm, hogy végignézted.

Rita

10 megjegyzés:

 1. Nagyon termékeny volt a bejegyzésed :) Örülök, hogy olvashattalak (ritkán érek ide sajnos...)
  Kellemes hetet kívánok!

  VálaszTörlés
 2. It is a happy post with number of different things! I love the the walking family images most! Landscape is wonderful♥♥

  Have a great week

  VálaszTörlés
 3. Len cérna így gubancolódik? Puska nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a lencérnát nagyon nehéz kobogozni, ha egyszer csomó ment rá.

   Törlés
 4. Der gefrorene See sieht toll aus. Hier bei uns ist es milder geworden und der Schnee ist weggetaut. Und auf die meisten vereisten Seen kann man nicht mehr gehen, weil das Eis brüchig geworden ist.

  VálaszTörlés
 5. Számomra idegen, de élvezetes volt olvasni a sok élményt!

  VálaszTörlés
 6. Lovely photos. I too like to see photos of where you live and food you eat, etc. Is that Lucy's Moorland CAL? It is on my to do list. Happy Stitching to you from me in Ottawa, Canada.

  VálaszTörlés
 7. Rita: Lovely afghan, so much color, love it.
  Love the photos of the outdoors.
  Thank-you for sharing with us.
  Your Christmas set is so cute.


  Blessings
  Catherine

  VálaszTörlés
 8. Az első képet látva a bloggerben azt hittem, valami bolygót fotóztál :)
  Aranyos a rózsaszín bárányka :)))
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés