2020. május 31., vasárnap

Jardin Privé: Patchwork Printemps & giveaway


  A tavasz végére elkészült a sorozat aktuális darabja. A rózsaszín barik egy kicsit szúrják a szememet, de a kép többi részlete nagyon tetszik.


Vászon: 32 ct Mocha Belfast/Zweigart
DMC a megadott színekben

  Bekereteztetem majd egyszer, ha ismét gond nélkül lehet utazni, és felakasztom a nyári kép mellé.

  A papír alapú mintát (fonalak és vászon nélkül) szívesen elküldöm annak, aki szeretné kihímezni.


  Ha szeretnél játszani a mintáért, írd meg a megjegyzésben. Egy hét múlva, június 7-én fogok sorsolni több jelentkező esetén.

  Szép napot!

  Rita

U.i.: Érdekesség: hímzés közben ezt a csehszlovák retro sorozatot néztem. Nem tudom, magyarul megvan-e, de nagyon jó nyelvgyakorlás volt németül. A kép tavaszi hangulata remek aláfestése volt Jana és Michail bontakozó szerelmének (vagy viszont). Tanár kollégáknak is ajánlom a filmet, sok érdekes nevelési dilemma felvetődik a filmben, ami a szocreál korszak letűnte után is aktuális.

8 megjegyzés:

  1. Dein ausgesticktes Patchwork Printemps ist schön. Und ich stimme zu - für den Frühling finde ich auch rosa und rot zu viel. Aber trozdem nehme ich an der Auslösung teil. Wenn ich schon Sommer habe, würde ich auch gern Frühling aussticken.
    LG Rita

    VálaszTörlés
  2. Szeretem ezt a színvilágot, számomra a tiszta tavaszt tükrözi és így illenek a rózsaszín barik is. Nagyon kellemes, szép kép lett.

    VálaszTörlés
  3. Klassz lett, engem a rózsaszín barik sem zavarnak :-). A sorozatot ismerem gyerekként láttam a tévében, aztán pár éve felnőtt fejjel is megnéztem. Nálunk Mindenki tanköteles címen futott. Jó kis retro sorozat!

    VálaszTörlés
  4. Rita: It is a beautiful piece, I am sure it will look beautiful next to the Summer design when hung.

    Catherine

    VálaszTörlés
  5. Ez a hímzés a rózsaszín bárányokkal tökéletes! Nekem nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikusan jól néz ki. És a rózsaszín barik nagyon belepasszolnak a színekbe. Ne bántsa a szemedet. Szuper.

    VálaszTörlés
  7. A táskás újságban nem találtam szabásmintát, holott erre hivatkozik a leírásoknál. Lehet, hogy az én példányomból kilopták? Neked van?

    VálaszTörlés