2020. november 25., szerda

Kötött, bordó, ujjatlan

  A menő bloggerek ilyenkor már karácsonyi hangulatú képeket tesznek fel. Nálam másként forog az idő kereke, mondjuk ehhez az enyhe időjárás is hozzájárulhat. Szeptemberben az a logikátlan ihletem támadt, hogy puha téli pulcsik helyett egy ujjatlan felsőbe kezdjek.


    A brazil tervezőnő mintáit már régóta nézegetem. Modern, de ugyanakkor dekoratív darabokat hoz létre, ő maga pedig nagyon fotogén. 


  Maga a kötés egyszerű, pont annyi csak benne a minta, hogy ne aludjon bele az ember a tévé előtt vagy a vonaton ülve. A fonal olcsó fogás, nem vagyok vele teljesen megelégedve. Azzal viszont igen, hogy anno a leárazáskor nem egy-egy gombolyagot vettem hatféle színből, hanem fordítva, és így kitelt belőle egy egyszínű felső. Annyi csíkos, sokszínű felsőm van, amit nehéz kombinálni egymással.



    Egy hete, amikor Papivonat lefényképezett az ebédszünetben, 13 fok volt. Azóta már volt rajtam mellényként viselve egy kék csíkos ing fölött, a munkahelyen is, jól vizsgázott.

  Szép napot!

  Rita

4 megjegyzés:

  1. Also ich werde den Sommertop als die Hoffnungsarbeit nennen - am Beginn der Winter schon ein Kleidungstuck für den Sommer haben.
    Ich mag diese Farbe auch!
    Bei uns hat ein bisschen geschneit, na ja der Schnee ist schon weg. Aber am Abend war ein bisschen heller.

    VálaszTörlés
  2. Rita: It is beautiful, the color is lovely.

    Catherine

    VálaszTörlés
  3. A pretty top Rita and easy to wear with lots of other colours and patterned clothes

    VálaszTörlés