2021. augusztus 20., péntek

Anya-lánya póló

  A nyaralás előtti utolsó pillanatban készült el ez egyforma szett. A csillagok eme szerencsés együttállásakor pont megegyezik az ízlésünk, és két pólóra is futotta a másfél méter anyagból.

 Rajtam ilyen: 

 
Szabásminta: Stripes and Triangles
Ottobre, 2014./4. 170-es méret
 
Rajta ilyen:


 Szabáminta: Sporty Look
Ottobre, 2014/1. 170-es méret

Rajtunk ilyen:


  A megcsavart, lyukas ujjmegoldást a tízéves egy régebbi pólójáról vettem. Tanulság, hogy modelltől függően sok különbség lehet két azonos méretű, ugyanabban az újságban megjelent ruhadarab között.


  Azzal a titkos hátsó szándékkal varrtam ezeket a felsőket, hogy ha elvesztenénk egymást a reptéren, könnyebb legyen a személyleírás:).


Szép napot!

Rita

Érdekesség 1: A pólóanyagot interneten rendeltem egy hölgytől, akinek virtuális méteráruboltja van, sms-ben egyeztettük a részleteket. Papivonat anélkül, hogy tudta volna, miről van szó, véletlenül meglátta az egyik üzenetet, és elkerekedett szemmel nézett rám: "Te megőrültél? Mit jelentsen az, hogy veszel másfél méter dinnyét?"

Érdekesség 2: Ugyanebből az anyagból készült még három szkrancsi is egy youtube-os film alapján. Egy a tízévesnek, a másik kettő pedig az unokatestvéreinek. Dinnye-razzia!

4 megjegyzés:

  1. Ach, wie schön, ihr habt fröhlich bunte Sommer T-Shirts. Ein schöner Abschied vom Sommer wird es sein.

    VálaszTörlés
  2. Jól áll nektek ez a fölső, csinos anya, lánya szett.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó mintájú anyag!
    Megdöbbentő milyen nagy a lányod!
    Hihi: másfél méter dinnye..

    VálaszTörlés
  4. Very pretty, ideal for summer.

    VálaszTörlés