2022. január 12., szerda

2022. január 12.


Boldog új évet és jó reggelt!Még tart egy picit a karácsonyi hangulat.A reggeli vonathoz megyek, amikor két biciklissel is találkozom ilyen útviszonyok mellett. A svédeket nem zavarja, felteszik a téli gumit a bicajra, és mennek. (Az a pici fekete pont ott a távolban egy bicajos).
A háromórás írásbeli vizsga után jólesik egy kis kalória-utánpótlás.Az enyhe idő miatt sajnos rohamosan olvad.Egyedi ez a művadszőlővel díszített utcarészlet!A cseriti boltban bámulatos a kézimunkarészlet. Szigorúan csak gyönyörködtem!Hangulatos cipészüzlet.A vonaton hazafelé nincs nagy tömeg. Pár perccel ezután jön még pár utastárs, de így is csak öten ülünk a huszonöt fős részlegben.
 


A tizenhároméves utolsó órája testnevelés volt, korcsolyáztak, és hamarosan kezdődik a floorballedzés, ...                                            ... elviszem autóval, hogy ne kelljem rohannia.A legújabb ajánlások szerint már csak öt hónapnak kell eltelnie a második és a harmadik oltás között, foglalok is gyorsan egy időpontot.Végül ivartalanítom az amarilliszt, így csak szép, de nem tüsszögünk tőle.

Szép napot!

Rita

U.i.: Nézzetek be Caro blogjára is!


3 megjegyzés:

 1. Wieder der 12. vom Monat! Ich habe gestern nur ein Foto gemacht. Bei mir könnte es heißen 1 Bild am 12. :)
  Hast du dur etwas im Handarbeitsgeschäft gegönnt? Und die Bewertung von der Prüfung ist schon bekannt?

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű az a reggeli hó!
  Cipészüzlet? Jó nézni.
  Én is háromszor oltott vagyok. A negyedikre talán nincs is szükség. Az Omikron oltott, oltatlan egyaránt elkapja. Olivér arról számolt be, hogy 14-en töltötték együtt a baráti körében a szilvesztert. Mindenki kovidos lett, az oltottak is. Egy nap láz, de furán hidegrázós, izzadós módon és enyhébb náthás tünetek pár napig. Nálunk a tudósok azt mondják minden második ember elkapja, kicsit tartok tőle. olivér sehova nem megy, mert Dubajba megy három nap múlva. Érdekelte a Világ kiállítás, utána nézett, oda-vissza a repjegy 40 ezr Ft, lefoglalta. Annyira várom a beszámolóját!

  VálaszTörlés
 3. Happy New Yera Rita: It sounds like the new year is a good start for you and your family.
  We have bikers in the snow here in Minnesota almost every-day, 6 inch's of snow today.

  Catherine

  VálaszTörlés